Regulament

REGULAMENT WestLife Fitness&Aerobic


 
Programul de functionare a clubului - vacante si servicii


Programul de functionare; luni-vineri : 8:00-22:00; sambata 9:00-17:00 si duminica:.9:00-15:00. WestLife Fitness & Aerobic isi rezerva dreptul de a modifica orele si zilele de functionare, precum si orele de operare pentru facilitati.
WestLife Fitness & Aerobic va fi inchis in zilele de sarbatoare legala din timpul anului si isi rezerva dreptul de a nu functiona in timpul altor sarbatori; In timpul unor sarbatori speciale sau publice, se poate aplica program special de functionare.
WestLife Fitness & Aerobic isi rezerva dreptul de a inchide una sau toate facilitatile pe o perioada de timp determinata, in scopul de a construi, decora, repara sau mentine facilitatile, dupa cum va considera necesar.
WestLife Fitness & Aerobic isi rezerva dreptul de a modifica facilitatile atunci cind va considera necesar, precum si de a elimina sau adauga unele facilitatii si servicii.
WestLife Fitness & Aerobic isi poate rezerva dreptul de a utiliza facilitatile pentru evenimente speciale. In astfel de situatii, membrii vor fi anuntati in prealabil.
Membrii si vizitatorii trebuie sa fie gata sa paraseasc clubul inainte de ora inchiderii.
Tinuta si conduita: Membrii sunt obligati sa poarte in incinta clubului o tinuta decenta si curata, corespunzatoare activitatilor sportive desfasurate, inclusiv, dar fara a se limita la inbracaminte si incaltaminte sport. Purtarea tricoului in zonele publice este obligatorie. De asemenea, in zona vestiarelor din incinta clubului se vor purta in mod obligatoriu papuci corespunzatori. Hainele de strada nu vor fi permise in spatiile destinate activitatilor sportive din incinta clubului. Membrii sunt rugati sa contacteze managementul clubului pentru a obtine informatii legate de tinuta corespunzatoare. WestLife Fitness & Aerobic isi rezerva dreptul de a refuza accesul in incinta clubului sau a unor anumite spatii din incinta clubului, a persoanelor cu o tinuta necorespunzatoare. Membrii au obligatia de a avea o conduita decenta si civilizata fata de alti membri, clubul rezervandu-si dreptul de a refuza accesul sau de a evacua din incinta clubului orice persoana care nu respecta aceasta obligatie sau manifesta un comportament de natura sa perturbeze linistea si activitatea altor membri sau a personalului. Fumatul in incinta  WestLife Fitness & Aerobic este strict interzis. Accesul copiilor cu vârsta cuprinsa intre 14 - 16 ani in sala de fitness se face numai sub supravegherea antrenorului personal, cu care copilul are oră sau clasă. Este interzis accesul minorilor in sala de fitness cu varsta sub 14 ani fara supraveghere.
Este interzis accesul in incinta clubului cu animale de companie.
In cazul in care minorii au un comportament inadecvat si deranjeaza clientii, Clubul isi rezerva dreptul de a le interzice accesul.
Deteriorarea echipamentelor aflate in proprietatea WestLife Fitness & Aerobic nu va fi tolerata. Clubul este indreptatit sa solicite repararea intregului prejudiciu suferit prin deteriorarea bunurilor aflate in proprietatea sa de catre membrii clubuluiConsumul de bauturi alcoolice, droguri sau stupefiante in incinta WestLife Fitness & Aerobic  este strict interzis.
Este interzis accesul in spatiile destinate activitatilor sportive cu mancare sau bauturi, cu exceptia produselor existente in incinta clubului, care trebuie tinuta intr-un recipient inchis.
Membrii WestLife Fitness & Aerobic vor comunica conducerii clubului plangerile cu privire la serviciile oferite, fie verbal, fie in scris prin intermediul caietului pentru reclamatii si sugestii.


Membrii:

Persoana care doreste sa devina membru trebuie sa aiba minim 14 ani. Acceptarea unei aplicatii de membru este la absoluta discretie a clubului.
Detalii legate de diferitele categorii de abonament si taxele aplicabile sunt disponibile la receptia clubului.
Abonamentele Corporate sunt valabile pentru 5 sau mai multi angajati ai aceleiasi companii. WestLife Fitness & Aerobic poate cere dovezi rezonabile ale angajarii in aceeasi firma inainte de acceptarea in calitate de Membru Corporate.
Informatiile frauduloase sau incorecte furnizate pentru a obtine un abonament redus vor aduce la anularea tututror drepturilor de membru si va permite luarea oricaror alte masuri considerate necesare de catre WestLife Fitness & Aerobic.
Abonamentele la WestLife Fitness & Aerobic sunt personale si nu pot fi imprumutate sau instrainate.
WestLife Fitness & Aerobic isi rezerva dreptul de a introduce noi tipuri de abonamente, cu sau fara reduceri, la discretia sa si fara un anunt prealabil. De asemenea, WestLife Fitness & Aerobic isi rezerva dreptul de a modifica tipurile de abonamente existente.
Cardul de membru : in 7 zile lucratoare de la inregistrare, fiecare membru va primi un card personalizat.Membrul nu isi va imprumuta cardul de membru si nu va permite sa fie utilizat de altcineva decat membrul posesor.
Cardul de membru trebuie prezentat la intrare
Accesul in club fara cardul de membru poate fi interzis.
Daca un card de membru este pierdut sau stricat, eliberarea unui nou card se va face numai dupa chitarea unei taxe in valoare de 5 EUR. (TVA inclus, rata BNR).
Suspendarea abonamentului : Membrii au dreptul sa isi suspende abonamentul pentru o luna calendaristica, cu plata unei taxe de suspendare care va fi egala cu taxa de inscriere in club, valabila la data suspendarii; membrii care vor sa-si suspende abonamentul vor completa formularul corespunzator disponibil la receptia clubului. Perioada de suspendare va fi extinsa in caz de sarcina. Perioada de suspendare a abonamentului va fi adaugata la sfirsitul perioadei pentru care este valabil abonamentul. Membrii care si-au suspendat abonamentul nu il pot folosi in perioada respectiva in incinta clubului.Transferul abonamentului Membrii corporate isi pot transfera abonamentul in cadrul aceeasi firme, gratuit, o singura data. Pentru orice alt transfer al abonamentului, se va plati o taxa de transfer in valoare de 5 EUR (TVA inclus, rata BNR). Clubul isi rezerva dreptul sa aprobe sau sa respinga transferul de abonament pentru membrii corporate.Anularea abonamentului: In situatia in care un membru incalca regulamentul clubului, managementul WestLife Fitness & Aerobic poate decide anularea abonamentului oricarui membru, fara preaviz cu efect imediat, si fara returnarea sumelor achitate in avans aferente perioadei de timp ramase pina la data expirarii abonamentului.Zona de antrenamente cardio si de fortaLa inregistrare fiecare membru va discuta cu instructorii clubului, pentru a i se putea crea o fisa personala de exercitii.
Membrilor li se recomanda sa ceara instructiuni inainte de a utiliza echipamentul din club.
Ei sunt obligati sa poarte echipament si incaltaminte sport curate in cadrul WestLife Fitness & Aerobic.
Va rugam sa returnati tot echipamentul de lucru in locurile corespunzatoare.
Nu blocati aparatele multifunctionale cu multe seturi de exercitii daca si altii doresc sa le utilizeze.
Va rugam respectati limitele de timp stabilite pentru utilizarea aparatelor de forta si cardio.
Consultarea unor antrenori din afara clubului nu este permisa.
Halterele si greutatile nu pot fi folosite pe echipamentul cardiovascular.
Cand ridicati greutati mari, solicitati ajutorul personalului WestLife Fitness & Aerobic.
Membrii cu probleme cardiace, care sufera de hipo sau hiper tensiune arteriala, diabet, persoanele insarcinate sau care se afla sub un tratament medicamentos vor consulta in prealabil medicul cu privire la exercitiile pe care le pot efectua.


Vestiarele

Fiecare membru si vizitator poate solicita, contra cost, de la receptie un prosop,pe care il va returna la plecare. Membrii care nu returneaza prosopul vor achita o taxa de 5 euro, TVA inclus. Plata se face in lei, la cursul de schimb BNR din ziua platii La intrarea in club, membrii si vizitatorii vor primi o cheie de la un dulap din vestiar, care va fi returnata la receptie la plecare. Membrii care nu returneaza cheia vor achita o taxa de 5 euro, TVA inclus. Plata se face in lei, la cursul de schimb BNR din ziua platii. Membrii sunt rugati sa-si incuie toate obiectele si lucrurile personale in dulapurile din vestiare pe toata perioada utilizarii facilitatii clubului.WestLife Fitness & Aerobic nu garanteaza ca utilizarea unui dulap din vestiar va asigura deplina siguranta a lucrurilor personale. Dulapurile vor fi folosite numai pe perioada in care un membru se afla in incinta clubului, pentru pastrarea hainelor si a obiectelor personale. WestLife Fitness & Aerobic isi rezerva dreptul de a deschide dulapurile, prin forta daca este necesar, daca are suficiente motive de a suspecta ca respectivul dulap este folosit in alt scop decit cel mentionat mai sus. Este interzisa lasarea obiectelor personale peste noapte in dulapurile din incinta clubului, in caz contrar WestLife Fitness & Aerobic rezervindu-si dreptul de a forta incuietoarea in vederea verificarii continutului dulapului si recuperariI bunurilor aflate in proprietatea sa, ridicind in acelasi timp orice alt obiect gasit in interiorul dulapului. Obiectele pierdute sau gasite se vor afla la receptie. Obiectele ce nu vor fi revendicate in termen de 30 de zile de la gasirea acestora vor fi donate in scopuri caritabile.

Sedintele de  aerobic

Sedintele de aerobic,inclusiv dar fara a se limita la aerobic vor fi programate in functie de cererile membrilor, pentru a forma suficiente grupuri de lucru. Orele vor fi sustinute in conformitate cu programul afisat, acesta fiind disponibil si pe site-ul WestLife Fitness & Aerobic. Clubul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment programul sedintelor sau modalitatea de desfasurare a acestora prin anularea sau suplimentarea numarului de sedinte, modificarea duratei acestora sau inlocuirea instructorilor de aerobic. In cazul in care instructorul de aerobic considera ca sedinta este supraaglomerata, acesta va putea refuza accesul altor persoane in zona de aerobic. Nimeni nu va fi admis in sala la mai mult de 10 min dupa inceperea programuluiVa rugam nu intrati in zona de aerobic inainte ca sedinta anterioara sa fie incheiata.
Va rugam sa urmati instructiunile instructorului de aerobic.
Conversatiile trebuie sustinute la minim iar folosirea telefonului mobil este strict interzisa.
In cazul in care potrivit specificului unor sedinte nu se va purta incaltaminte, participantii sunt obligati sa poarte sosete in timpul sedintelor.Membrii nu pot folosi echipamente stereo.
Rugam membrii clubului sa nu foloseasca un parfum puternic in timpul activitatilor de grup si sa foloseasca un echipament curat care sa nu fie urit mirositor. Un instructor de aerobic are dreptul sa solicite oricarui membru sa paraseasca sedinta, daca acestia deranjeaza sau pune in pericol siguranta celorlalti participanti.
WestLife Fitness & Aerobic isi rezerva dreptul de a solicita plata unor taxe aditionale pentru cursuri si activitati nou lansate.

Aparatura foto si video

Este interzisa introducerea aparatelor de luat vederi sau a camerilor de filmat precum fotografierea sau filmarea in incinta clubului fara acordul scris in prealabil al conducerii WestLife Fitness & Aerobic.Anularea rezervarilor : anularea programarilor se va face cu cel putin 24 de ore inainte. Membrii care nu se prezinta si nici nu le anuleaza in conditiile de mai sus, vor achita o taxa de anulare, echivalenta cu contravaloarea unei sedinte.Plata : Abonamentele si serviciile se platesc in avans. Toate celelalte taxe se vor achita la intrarea in club.WestLife Fitness & Aerobic isi rezerva dreptul de denuntare a clientilor rau platnici pentru a fi actionati in instanta.
Diverse : Va rugam sa informati receptia WestLife Fitness & Aerobic despre orice schimbare de adresa. Orice notificare din partea clubului va fi considerata transmisa in cazul expedierii acesteia la adresa mentionata in formularul de inscriere sau la noua adresa comunicata printr-o notificare scrisa adresata conducerii clubului. Notificarile adresate WestLife Fitness & Aerobic vor fi considerate primite numai in momentul primirii acestora de catre conducerea clubului.Membrii garanteaza ca se afla intr-o conditie medicala buna si sunt capabili de a efectua exercitii fizice active sau pasive si ca aceste exercitii nu vor fi nocive pentru sanatatea, siguranta, comfortul sau conditia lor fizica.
WestLife Fitness & Aerobic nu este responsabil pentru orice accidentare cauzata de folosirea necorespunzatoare a echipamentelor si aparatelor sau care se datoreaza conditiei fizice a membrilor.
Conducerea clubului isi rezerva dreptul de a primi sau de a exclude din membrii clubului sau a evacua din incinta acestuia orice persoana care manifesta un comportament de natura sa aduca prejudicii reputatiei clubului sau intereselor membrilor sai.
Orice membru este obligat sa repare intreg prejudiciul cauzat, prin fapta sa, clubului sau personalului acestuia.
Membrii nu au voie sa aduca animale in incinta clubului.
Membrii sunt de acord cu Regulamentul aplicat in prezent sau care va fi aplicat in viitor, fara a se retine in sarcina clubului obligatia notificarii lor prealabile. Nerespectarea acestora atrage dupa sine anularea abonamentului.